DENNÉ A VÍKENDOVÉ MENU

PONDELOK  15.01.
Krupicová polievka s vajcom (vajcia)
1. Kuracie kúsky na pórkovom ragú, ½ dusená ryža, ½ americké zemiaky (lepok/múka, mlieko)
    Ovocie

UTOROK  16.01.
Kelová polievka s klobásou (lepok/múka)
1. Bravčový perkelt s maslovými haluškami (lepok/múka, mlieko, vajcia)
2. Restovaná kuracia pečeň so šampiňónmi, dusená ryža (lepok/múka)

STREDA  17.01.
Krúpková polievka (mlieko, lepok/múka)
1. Španielsky vtáčik, dusená ryža (lepok/múka, vajcia)
2. Granatiersky pochod, kyslá uhorka (lepok/múka, vajcia, mlieko)

ŠTVRTOK  18.01.
Polievka šajtlava (lepok/múka)
1.Čiernohorský bravčový rezeň, pečené zemiaky, šalát coleslaw (lepok/múka, vajcia, mlieko)
2.Šalát s melónom, hroznom a schwarzwaldskou šunkou, limetkový dip (mlieko)

PIATOK  19.01.
Slovenská šošovicová polievka (lepok/múka)
1. Plnené kuracie stehno, zemiakovo – mrkvové pyré (lepok/múka, vajcia, mlieko)
    Dezert

 

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA  (čas prípravy približne 15 až 20 minút)

Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za kurací vývar s mäsom a rezancami.  

3.Zeleninový šalát s bulgurom a Goody foody, bryndzový dip (mlieko)
4.Vyprážaný syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)
 
 
Váha prílohy 120g          Šalát alebo kompót 100g
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény: mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby, orechy.
Cena denného menu 4,30 €. Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH

 

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ

 


                                                           VÍKENDOVÉ MENU- 13-14.01.2018

"Cez víkendy varíme za Vás“

Prijmite pozvanie na víkendové menu v našej reštaurácii.

Víkendové menu sa podáva v sobotu a nedeľu od 11:00 do 14:30 hod.

Polievka:  

 

Hovädzí vývar s pečienkovými haluškami (mlieko, vajcia, lepok/múka)

Hlavné jedlo:

 

1.Vyprážané kuracie prsia v zemiakovom cestíčku, opekané zemiaky (mlieko, vajcia, lepok/múka)

 

2.Grilovaný bravčový plátok s blanžírovanou brokolicou, dusená ryža (lepok/múka)

 

3.Anglická zelenina s volským okom, varené zemiaky s maslom (vajcia)

 

Objem polievky 0,25l     Váha mäsa pred tepelnou úpravou 120g

Váha prílohy 120g          Šalát alebo kompót 100g
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény: mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby, orechy.
Cena víkendového  menu 5,50 €. Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ