DENNÉ A VÍKENDOVÉ MENU

 

PONDELOK  13.11.

Zemiaková polievka s paprikou (lepok/múka)
1.   Kuracie ragú na pórku, ½ dusená ryža, ½ zemiakové krokety (mlieko, vajcia, lepok/múka)
      Ovocie

UTOROK  14.11.

Slovenská šošovicová polievka so zeleninou (lepok/múka)
1.Bravčové dusené na mrkve, varené zemiaky
2.Grilovaný Encián so zemiakmi na srbský spôsob (mlieko) 

STREDA  15.11.

Šampiňónový krém (mlieko, lepok/múka)
1.Kurací perkelt s maslovými haluškami (mlieko, vajcia, lepok/múka)
2.Špagety so zaprávanou zeleninou (mlieko, vajcia, lepok/múka)

ŠTVRTOK  16.11.

Fazuľová pikantná polievka s klobásou a rezancami (mlieko, vajcia, lepok/múka)
1.Mäsovo – kelové karbonátky pečené v rúre, zemiaková kaša s pažítkou
2.Tvarohové guľky s bazovým šodó (mlieko)

PIATOK  17.11.
SVIATOK

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA  (čas prípravy približne 15 až 20 minút)
Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za kurací vývar s mäsom a rezancami.  

3.Krémové rizoto so slaninkou a hráškom

4.Vyprážaný syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)

 

Objem polievky 0,25l     Váha mäsa pred tepelnou úpravou 120g
Váha prílohy 120g          Šalát alebo kompót 100g
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény: mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby, orechy.
Cena denného menu 4,30 €. Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH

 Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ

 

 


 Vážení hostia,

víkendové menu v dňoch 18.11. - 19.11.2017
z dôvodu uzavretej spoločosti nepodávame.

Ďakujeme za porozumenie.