DENNÉ MENU

DENNÉ MENU

19.11. - 23. 11. 2018

PONDELOK 19.11.

Gulášová polievka 1 

1. Pomaly pečené bravčové plece, baklažánové čatní, petržlenové zemiaky 1

2. Morčacie prsia na grile, cestoviny penne s feniklom a tvarohom 1, 3
 

UTOROK 20.11.

Šošovicová polievka na kyslo 1, 3

1. Kuracie prsia Rossini na brokolicovej placke 1, 2, 3

2. Vyprážané šampiňóny, zemiaková kaša, mix šalát 1, 2, 3

 

STREDA 21.11.

ZATVORENÉ

 

 ŠTVRTOK 22.11.

Zeleninový krém s opečenými tekvicovými semiačkami

1. Sviečková na smotane, domáca knedľa 1, 2, 3

2. Kuracie Teriyaki s romanescom, dusená ryža

PIATOK 23.11.

Hrachová polievka so zeleninou

1. Plnený bravčový bôčik, štuchané zemiaky, mix šalát 1, 2, 3

2. Pečená tilapia na teplom šaláte z červenej šošovice 3, 6

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA

Čas prípravy približne 15 až 20 minút.

Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za slepačí vývar s mäsom a rezancami. 7

3. Šalát s grilovaným Enciánom a sušenými paradajkami 3

4. Pastiersky syr, zemiakové hranolčeky, dip z červenej pečenej papriky 1, 2, 3

 

Denné menu sa podáva pondelok až piatok od 11:00 do 14:30 hod.

Objem polievky 0,25l, Váha mäsa pred tepelnou úpravou 150g, Váha prílohy 120g, Šalát alebo kompót 100g

Alergény: 1 - Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo iné hybridné odrody) a výrobky z nich,
2 - vajcia a výrobky z nich, 3 - mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 4 - orechy a výrobky z nich,
5 - kôrovce a výrobky z nich, 6 - ryby a výrobky z nich, 7 - zeler a výrobky z neho, 8 - horčica a výrobky z nej,
9 - sezamové semená a výrobky z neho

 

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ