DENNÉ MENU

DENNÉ MENU

       15.07. - 19.07.2019 

PONDELOK 15.07.

Pórová polievka so zemiakmi 1,9

1. Kuracie Saltimbocca a pečené baby zemiaky 1

2. Cuketové krémové rizoto s parmezánom

UTOROK 16.07.

Hrachová polievka s párkom 1,9

1. Segedínsky guláš a domáca knedľa  1,3,7

2. Mäsové karbonátky so zapečenou paradajkou a mrkvovo-zemiakové pyré 1,7

STREDA  17.07.

 Krémová zeleninová polievka so zemiakovým chipsom 3,9

1. Hovädzí stroganov , dusená ryža a kyslá uhorka 1,3

2. Grilované medovo-pikantné kuracie stehienka, steakové hranolky a bylinkový dip 3

ŠTVRTOK 18.07.

Hovädzí vývar s mäsom a celestínskymi rezancami 1,3,7

1. Vyprážaná bravčová krkovička a slovenský šalát 1,3,7,9

2. Tvarohovo-ovocná žemľovka 1,3,7

PIATOK 19.07.

Šampiňónová polievka na kyslo 1,3,9

1.  Pečená Tilapia s citrónovou omáčkou a pošírovanou zeleninou 3,9,4

2. Bryndzové halušky so slaninkou a klobáskou 1,3,7

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA

Čas prípravy približne 15 až 20 minút.

Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za slepačí vývar s mäsom a rezancami 1, 9

3. Flank steak, miešaný šalát s remuládou a opečená bagetka 3

4. Vyprážaný syr, zemiakové hranolky, tatárska omáčka 1, 3, 7

         Denné menu sa podáva pondelok až piatok od 11:00 do 14:30 hod.
Objem polievky 0,25l, Váha mäsa pred tepelnou úpravou 150g, Váha prílohy 120g, Šalát alebo kompót 100g

 Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ) a výrobky z nich. 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ