DENNÉ A VÍKENDOVÉ MENU

PONDELOK 21.05.
Špenátová polievka s vajcom (mlieko, vajcia, lepok/múka)
1. Kuracie soté v zemiakovej placke, ½ dusená ryža (vajcia, lepok/múka)
    Ovocie

UTOROK 22.05.
Hrachová polievka (lepok/múka)
1. Plnená bravčová roláda, zemiaková kaša, domáca čalamáda (mlieko, vajcia, lepok/múka)
2. Zapekané palacinky s tvarohom a pomarančovou omáčkou (mlieko, vajcia, lepok/múka)

STREDA 23.05.
Polievka Šajtlava
1. Orientálna hovädzia pečienka s tarhoňou (mlieko, vajcia, lepok/múka)
2. Grilovaný Encián s listovým šalátom a hroznom, limetkový dip (mlieko)

ŠTVRTOK 24.05.
Hovädzí vývar s mäsom a zeleninou (vajcia, lepok/múka)
1. Morčacie prsia plnené brokolicou pripravené metódou Sous vide, gratinované zemiaky, omáčka demi glace (mlieko, vajcia, lepok/múka)
2. Francúzske zemiaky, zmes baranie rohy, uhorky, feferóny (mlieko, vajcia)

PIATOK 25.05.
Zeleninový krém s opečenou bagetkou (vajcia, lepok/múka)
1. Kuracie rizoto s baby špenátom a sušenými paradajkami (mlieko)
   Dezert

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA  (čas prípravy približne 15 až 20 minút)
Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za kurací vývar s mäsom a rezancami.  
3. Cviklové carpaccio s kozím syrom, listový šalát s klíčkami (mlieko)
4. Vyprážaný syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)

Objem polievky 0,25l     Váha mäsa pred tepelnou úpravou 120g
Váha prílohy 120g          Šalát alebo kompót 100g
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény: mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby, orechy.
Cena denného menu 4,70 €. Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH
                                                       

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ


 

Vážení hostia,

VÍKENDOVÉ MENU 26.5. - 27.5.2018
sa z dôvodu uzavretej spoločnosti podávať nebude.

Ďakujeme za pochopenie.