DENNÉ A VÍKENDOVÉ MENU

 

DENNÉ MENU 26.05. - 28.05.2017

 

PONDELOK  22.05.

 Šošovicová polievka s párkom (mlieko, lepok/múka) 

1. Bravčové rebierko zapečené so šunkou a syrom, baklažánová ryža (mlieko, lepok/múka)

Ovocie

 UTOROK  23.05.

 Kyslá polievka s údeným kolenom a rezancami (lepok/múka, vajcia)

 1. Miešané medailónky (bravčové, kuracie), hlivovo – smotanová omáčka,

 pečené zemiaky s rozmarínom (mlieko, lepok/múka)

 2. Špagety so slaninkou a syrovou omáčkou (mlieko, vajcia, lepok/múka)

   STREDA  24.05.

 Hŕstková polievka (lepok/múka)

 1. Hovädzie varené, kôprová omáčka, varená knedľa (mlieko, vajcia, lepok/múka)

 2. Domáce lievance s tvarohom preliate s broskyňovou omáčkou (mlieko, vajcia, lepok/múka)

  ŠTVRTOK  25.05.

 Gulášová polievka (lepok/múka)

 1. Plnené kuracie stehno, zemiaková kaša, čalamáda (lepok/múka, mlieko)

 2. Šalát s pečenou červenou repou, kozím syrom a ľanovými semienkami (mlieko)

   PIATOK  26.05.

 Hráškový krém s haluškami (mlieko, lepok/múka, vajcia)

 1. Vyprážaný kurací rezeň, americké zemiaky, zeleninová obloha (mlieko, lepok/múka, vajcia)

 

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA  (čas prípravy približne 15 až 20 minút)

Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za kurací vývar s mäsom a rezancami.  

3. Rizoto s baby špenátom a schwarzwaldskou šunkou, listový šalát

4. Vyprážaný syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)

 

Objem polievky 0,25l     Váha mäsa pred tepelnou úpravou 120g

Váha prílohy 120g          Šalát alebo kompót 100g

Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény: mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby, orechy.

Cena denného menu 4,30 €. Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH

 


 VÍKENDOVÉ MENU 27.05. - 28.05.2017

Prijmite pozvanie na víkendové menu v našej reštaurácii.
Víkendové menu sa podáva v sobotu a nedeľu od 11:00 do 14:30
Cena za víkendové menu je  5,50 €

 

Polievka:  

 

 Cesnaková polievka so syrom a krutónmi

 

 Hlavné jedlo:

 

 1. Prírodné kuracie prsia zapekané s broskyňou a syrom, dusená ryža (lepok/múka, mlieko)

 

 2. Čiernohorský bravčový rezeň, opekané zemiaky, uhorkový šalát (lepok/múka, vajcia)

 

 3.Zeleninové rizoto, uhorkový šalát
 

 

  Objem polievky 0,25l       Váha mäsa pred tepelnou úpravou 120g

 

Váha prílohy 120g     Šalát alebo kompót 100g

 

Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény:  mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby

 

Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH

 

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ