DENNÉ MENU

DENNÉ MENU

18.03. - 22.03.2019

PONDELOK 18.03.

Zeleninový krém s celestínskymi rezancami 1,3,7,9

1. Bravčové obrátené rezne a varené zemiaky s pažítkou 1,3,7 

2. Tvarohovo - ovocná žemľovka 1,3,7 

UTOROK 19.03.

Hrachová polievka s párkom 1

1. Kuracie frikasé so zelenou fazuľkou a mrkvová ryža 1 

2. Hovädzie varené s kôprovou omáčkou, žemľová knedľa 1,3,7,9 

STREDA 20.03.

Z TECHNICKÝCH PRÍČIN ZATVORENÉ

ŠTVRTOK 21.03.

Hovädzia polievka s pečeňovými haluškami 1,3,7,9

1. Hovädzí pupok so zázvorom a zeleninou, americké zemiaky 1

2. Šošovicový prívarok s volským okom a pečenou klobásou, pečivo 1,3,7,9 

 PIATOK 22.03.

Jarná polievka so šampiňónovým zvitkom 1,3,7,9

1. Bravčová roláda so škvarkovými šúľancami 1,3,7

2. Špagety s mäsovými guľkami v paradajkovej omáčke 1,3,7,9

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA

Čas prípravy približne 15 až 20 minút.

Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za hovädziu s mäsom a rezancami. 1, 9

3. Svieži šalát s Cottage cheese, kuracími nugetkami a grilovanou bagetkou 1,3,7 

4. Vyprážaný syr so zemiakovými hranolčekmi a tatárskou omáčkou 1, 3, 7 

Denné menu sa podáva pondelok až piatok od 11:00 do 14:30 hod.

Objem polievky 0,25l, Váha mäsa pred tepelnou úpravou 150g, Váha prílohy 120g, Šalát alebo kompót 100g

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.  9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich. 

 

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ