DENNÉ A VÍKENDOVÉ MENU

DENNÉ MENU 17.7. - 21.7.2017

PONDELOK  17.07.

Šampiňónový krém (mlieko, lepok/múka)

1.   Morčací steak s omáčkou zo syru Gorgonzola, ½ dusená ryža, ½ pečené zemiaky (mlieko, lepok/múka)

      Ovocie

  

UTOROK  18.07.

Zeleninová polievka s krupicovými haluškami (vajcia, lepok/múka)

1.   Bravčový perkelt, maslové halušky (mlieko, vajcia, lepok/múka)
2.   Koložvárska kapusta, varené zemiaky (mlieko, lepok/múka)
 

 

STREDA  19.07.

Pikantná fazuľová polievka s klobásou (lepok/múka)

1.   Hovädzie varené s chrenovou omáčkou, varená knedľa (mlieko, vajcia, lepok/múka)

2.   Zapekaná cestovina so zeleninou a syrom, domáca čalamáda (mlieko, vajcia, lepok/múka)

  

ŠTVRTOK  20.07.

Kapustová polievka s paradajkami (lepok/múka)

1.   Vyprážaný pastiersky syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka)
2.   Marinované sójové plátky, miešaný šalát s červenou cibuľou a syrom (mlieko)
 

 

PIATOK  21.07.

Zemiaková polievka  na kyslo (mlieko, lepok/múka)

1.   Pečené kuracie stehno s brokolicovým krémom, divoká ryža (mlieko, lepok/múka)

      Dezert

   

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA  (čas prípravy približne 15 až 20 minút)

Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za kurací vývar s mäsom a rezancami.  

3.     Krúpové rizoto so zeleninou, uhorkový šalát

4.    Vyprážaný syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)

 

 

Objem polievky 0,25l     Váha mäsa pred tepelnou úpravou 120g

Váha prílohy 120g          Šalát alebo kompót 100g

Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény: mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby, orechy.

Cena denného menu 4,30 €. Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH


Vážení hostia,
v dňoch 22.07. a 23.07. 2017 víkendové menu
z dôvodu uzavretej spoločnosti
nepodávame.

Ďakujeme za pochopenie.