DENNÉ MENU

DENNÉ MENU

14.01.2019 - 18.01.2019

PONDELOK 14.01.

Frankfurtská polievka s párkom1,3,7

1. Kuracie supreme, zeleninové julienne, štuchané zemiaky7

2. Pomaly pečená krkovička, strapačky s kyslou kapustou 1,2,3

UTOROK 15.01.

Karfiolová polievka s mrkvou1,7

1. Hovädzie varené s chrenovou omáčkou a domácou knedľou 1

2. Krémové cviklové rizoto s kuracím steakom

STREDA 16.01.

Kapustová polievka s paradajkovým pretlakom1

1. Bravčové výpečky so špenátom a zemiakovými šúľancami 1,2,3

2. Florentinské hovädzie držky s parmezánom3

ŠTVRTOK 17.01.

Pikantná fazuľová polievka s údeným mäsom1

1. Kuracia roláda plnená zeleninou, ryžový pilaf 1

2. Koložvárska kapusta s varenými zemiakmi 3

PIATOK 18.01.

Hrášková polievka s krupicovými haluškami1,2,3,7

1. Bravčový rezeň na parížsky spôsob so zemiakovou kašou, mix šalát 1,2,3

2. Grilované kuracie prsia s kuriatkovým ragú, penne 1,2,3

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA

Čas prípravy približne 15 až 20 minút.

Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za slepačí vývar s mäsom a rezancami. 7

3. Svieži šalát cottage chesse s kuracími nugetkami 1,2,3

4. Vyprážaný syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka 1, 2, 3 

Denné menu sa podáva pondelok až piatok od 11:00 do 14:30 hod.

Objem polievky 0,25l, Váha mäsa pred tepelnou úpravou 150g, Váha prílohy 120g, Šalát alebo kompót 100g

Alergény: 1 - Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo iné hybridné odrody) a výrobky z nich, 2 - vajcia a výrobky z nich, 3 - mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 4 - orechy a výrobky z nich, 5 - kôrovce a výrobky z nich, 6 - ryby a výrobky z nich, 7 - zeler a výrobky z neho, 8 - horčica a výrobky z nej, 9 - sezamové semená a výrobky z neho

 

Kolektív HOTELA  KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ