DAILY MENU

DENNÉ MENU  12. 12. - 16. 12. 2016 

PONDELOK 12.12.
Držková polievka (lepok/múka)
1. Miešané medailóniky (bravčové, kuracie) na šampiňónoch, dusená ryža (mlieko, vajcia, lepok/múka)
Ovocie

UTOROK 13.12.
Cibuľová polievka s krutónmi (lepok/múka)
1. Hovädzie kúsky s grilovanou zeleninou, omáčka na červenom víne, kukuričná polenta (vajcia, lepok/múka)
2. Lievance plnené džemom s limetkovým glazé (mlieko,lepok/múka, vegetariánske)

STREDA 14.12.
Hrachová polievka s párkom (lepok/múka)
1. Domáca zabíjačka (bravčový bôčik, jaternica, klobása) dusená kyslá kapusta, varené zemiaky (lepok/múka)
2. Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)

ŠTVRTOK 15.12.
Zeleninová biela polievka (mlieko, lepok/múka)
1. Pečený losos s cviklovou krustou, zemiaky plnené syrom, horčicová omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)
2. Francúzske zemiaky, domáca čalamáda (mlieko, vajcia, lepok/múka)

PIATOK 16.12.
Uzavretá spoločnosť

CELOTÝŽDŇOVÁ PONUKA (čas prípravy približne 15 až 20 minút)
Máte možnosť vymeniť si polievku z aktuálneho dňa za kurací vývar s mäsom a rezancami.
3. Rizoto z jačmenných krúp s grilovaným baklažánom (vegetariánske)
4. Vyprážaný syr, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka (mlieko, vajcia, lepok/múka, vegetariánske)

Objem polievky 0,25l Váha mäsa pred tepelnou úpravou 120g
Váha prílohy 120g Šalát alebo kompót 100g
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény: mlieko, vajcia, lepok/múka, ryby, orechy.
Cena denného menu 4,30 Eur. Ceny sú stanovené dohodou vrátane 20 % DPH.

Kolektív HOTELA KULTÚRA*** Vám praje DOBRÚ CHUŤ